Workshops

Workshops

Image

Dinsdag 15, 22 en 29 september start de workshop  "Online Ontwikkeling" van 10 tot 5.

Dit is voor mensen die onzekerheid kennen in hun baan of willen ondernemen.  Hiermee krijg jij veel ideeën en inspiratie om de volgende stap te nemen.

We gaan de 1e dag reflecteren met elkaar waar we nu staan, waar we goed in zijn en leuk vinden. Hiermee help ik je met oefeningen en modellen om tot unieke inzichten te komen.

De 2e week kom jet terug voor een introductie in online marketing, dit is altijd nuttig wat je ook gaat doen. Online zichtbaarheid is essentieel, of het nu voor jezelf of jouw product of dienst is. 

De 3e week ga jij jouw persoonlijke idee uitwerken  in een concreet actieplan en je idee pitchen aan de groep. Ja, dit is eng maar juist de bedoeling.

Je krijgt huiswerk mee, online begeleiding en toegang tot jouw digitale map. De workshop duurt van 9 tot 3 en is inclusief lunch en drinken.

Ik beloof je dat het een nuttige en leuke workshops gaat worden waar jij wijzer van wordt.

Investering is € 297  ex BTW. 

Geef hieronder in het formulier je naam, email en eventuele vragen door als je mee gaat doen.

Dan stuur ik je de offerte per email, na akkoord krijg je de factuur die je dient  te voldoen voor aanvang van de training (dit kan natuurlijk ook online via ideal).

In de loop der jaren ben ik workshops gaan geven om mijn ervaring en kennis te delen.

Kennisoverdracht is belangrijk voor mensen om zichzelf verder te ontwikkelen.

Ik heb vele jaren ervaring met het geven van praktische workshops via Stichting Make IT Here voor statushouders en heb een Train de Trainer cursus gevolgd. 

Deze workshops heb ik ontwikkeld:

  • Sales & Acquisitie
  • Algortime maken voor LinkedIn
  • Social Media Marketing strategieën
  • Online Marketing & Branding
Image