Social Media Strategie voor 2017

nick Uncategorized Leave a Comment

Strategie Social Media in 2017 en waarom dit belangrijk is voor bedrijven?

Omdat jij moet gaan naar de plekken waar jouw klanten zitten en waar jij je omzet en bestaansrecht als bedrijf aan ontleent. Denk na over je strategie.

Dat is in een notendop de reden dat je dit MOET doen! Nu vinden ondernemers als ze iets moeten nooit zo leuk. Daarom ben je toch geen ondernemer geworden? Laat staan dat grotere bedrijven met marketing afdelingen met mensen die ervoor gestudeerd hebben zich laten vertellen hoe ze dit moeten doen. Toch zie ik dagelijks vele bedrijven waarvan de Social Media Marketing beter kan.

Het enige wat ik wil “verkopen”is dat je erover gaat nadenken en ermee aan de slag gaat.  Dat je niet de boot mist en de nieuwe V&D soap episode bent. Ik hoor veel ondernemers zeggen dat ze geen tijd hebben, druk zijn en er niet mee aan de slag gaan “want we doen het al tijden op onze eigen manier” maar ondertussen wel meer omzet en klanten wensen.

Cijfers & feiten

Hopelijk wil jij je dan wel laten leiden door feiten.  Newcom is een consultancy bureau die sinds 2010 aan de hand van gegevens van het CBS en Eurostat de cijfers bijhoudt over Social Media gebruik in Nederland.  Je kan het volledige rapport aanvragen via deze link: https://goo.gl/8hLk3l

In een vorig blog heb ik de cijfers van 2016 laten zien en mijn interpretatie gedeeld. Nu blijkt dat 3 van de 5 voorspellingen is uitgekomen en dat Social Media een ding is wat blijft.

Het moge duidelijk zijn een correcte online aanwezigheid van essentieel belang is voor jouw bedrijf. Ben je dat met mij eens? Lees dan verder.

Ik wil dat bedrijven hun zakelijke doelen halen waarbij internet en Social Media cruciaal is. Laat dit nu 1 van onze specialiteiten zijn. Ons team bestaat uit professionals met veel ervaring in elk hun eigen vakgebied. Van webdeveloper tot marketing, van verkoper tot ondernemer en SEO specialisten. Zo krijg je elke keer een team die bij je past en elke behoefte kan invullen om jouw online aanwezigheid via website en Social Media juist uit te voeren.

Video over Aldewereld Consultancy.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.