Social Media Catalogus & Nick in de lik!

nick Ondernemer Leave a Comment

Social Media Catalogus & Nick in de lik!

In de lik heb ik de Social Media Cataloglus ontwikkeld, ver van de drukte en in mijn isoleercel. lol. Zoals je kan zien op mij Insta ben ik vrij druk met kennis op peil te houden en met sporten. Zo veel vertel ik niet over mijn bedrijf omdat ik bezig ben met klanten en hun Social Media. Ja er zit schot in de zaak en er is groei. Hierbij de organisatorische updates en ik heb portfolio ontwikkeld en wil graag jouw feedback.

Organisatie

Er is nog geen naam voor mijn Social Media Marketing Agency maar die moet er wel eens komen plus een website met team vermelding. Heb jij nog een idee? De leukste inzendingen via mijn FB krijgen een super coole verrassing. Om zowel grote als kleine klanten aan te nemen heb ik Matthijs als full stack developer gevonden, Jan Hlobil als SEO en WordPress specialist die ook bij mijn in Lola Lik huist. En natuurlijk mijn topper Karam. Die bezig is met de eerste klant projecten en goed opgeleid is als Social Media Manager. Go Karam!

Dienstverlening

Door inzichten in bedrijven en gesprekken met ondernemers observeer ik 2 zaken. Er is geen tijd om actief het Social Media beleid uit te voeren. En er is niet voldoende kennis om hier rendement uit te halen. Tevens is er onvoldoende gereedschap voor de ondernemer. Hiervoor hebben wij de Social Media Catalogus ontwikkeld.

Die diensten kan je nu ook opvoeren in FB. Leuk weetje.

Sommige zaken doe je al of verzorgt je stagiaire, dus heb je maatwerk nodig. Hiervoor bieden wij de Social Media Catalogus ingericht als een keuzemenu uit “gereedschap” die je per maand kan afnemen. Laat me weten wat je er van vindt en of ondernemers hiermee gaan floreren en geholpen zijn.

Heel veel plezier en ik wens je goede zaken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.