Social Media Audit, what’s in it for me?

nick Uncategorized Leave a Comment

Wat is het nut van een Social Media Audit?

We weten allemaal dat Google belangrijk is voor mensen bij het krijgen van informatie alvorens men (investering) beslissingen maakt. Dat jouw internet “vingerafdruk” impact heeft op jouw bedrijf weet je ook. Google heeft verschillende technologieën achter zijn zoekmachine, die het belangrijk vinden dat jouw bedrijf relevant is. Link naar Google relevantie en de formules en algoritmes: https://goo.gl/x7IrCn.  Over de relevantie van jouw bedrijf kan je waarschijnlijk heel lang praten, maar Google meet dit hoe vaak er interactie (engagement) is op jouw website en via de online aanwezigheid op blog, fora en Social Media. Wat de exacte formule is weet alleen Google, zie het maar als het geheime Coca Cola recept.

Wat we wel weten zijn de technieken die nu werken!!!!

Maar waar sta je nu? Hoe krijg je nou inzicht in de prestaties van je website en de efficiëntie van je Social Media activiteiten? Hiervoor heeft ons bedrijf de Social Media Audit ontwikkelt. Hierbij maken wij een persoonlijke analyse van jouw website en Social Media kanalen gericht op jouw doelgroep. Daarnaast krijg je een aantal concrete tips en ideeën om meteen uit te voeren voor meer rendement.

What’s in it for me?

Het doel is meer omzet/winst, nieuwe klanten en een nog grotere binding van je bestaande klanten

Technische SEO

De performance van je website heeft impact op je bezoekersaantallen en kwaliteitsscore bij Google. Het is tenslotte prettig als je in een soepel draaiende auto rijdt die goede prestaties heeft op alle wegen en ook nog eens lekker zit. Anders stap je heel snel over naar een andere auto.
We kijken hierbij naar reactietijd, schaalbaarheid op verschillende apparaten (mobiel, tablet, desktop), beveiliging en technische styling optimalisaties in de HTML, CSS en afbeeldingen. Deze benoemen wij tot in detail.

Keyword strategie

Welke woorden gebruikt jouw doelgroep? Welke woorden gebruikt jouw concurrent? Wij geven een lijst met zoekwoorden die je kunt gebruiken in al jouw uitingen, dit zal leiden tot meer verkeer op je website en interactie op jouw Social Media kanalen.

Social Media stappenplan

Hierin kijken we naar de bestaande kanalen, hoe die gebruikt worden, email marketing, de volgers, waar zit jouw doelgroep en een stappenplan om die doelgroep te bereiken. Daarnaast vindt Google unieke content interessant en die telt absoluut mee in jouw “relevantie”score. We geven hier het fundament om jouw unieke verhaal (brand story) te vertellen. Hierover heb ik een ebook geschreven, stuur mij een bericht als je deze wilt ontvangen. Normaliter € 47  maar als jij je aanmeldt voor mijn persoonlijke emails dan krijg je deze kosteloos.  Het meest waardevolle is dat we ten minste 1 idee geven waarmee je direct een actie kan opzetten om meer omzet te maken.

Investering

€ 247 eenmalig, hiervoor krijg je het Social Media Audit rapport en mijn ebook “Mijn visie op Social Media en hoe dit meer omzet en klanten gaat creëren voor jou in 2017”.

En dan.

Hierna kan je 2 dingen doen. Je neemt het rapport en gaat zelf uitvoeren of je gaat samen met ons dit uitvoeren wat natuurlijk efficiënter is. Uiteraard bieden we maatwerk services die goed aansluiten bij jouw bedrijf.

Weet je het zeker?

Let op! Neem alleen contact op met ons als je zeker weet dat deze Social Media Audit een toegevoegde waarde heeft voor jouw bedrijf. Dat je erkent dat Social Media, internet en website belangrijk is en permanent wilt verbeteren. Dit is geen wonderplan waarin je binnen 1 maand gaat verdubbelen in omzet, het is een aanzet tot langdurige klantenbinding en permanent goede vindbaarheid via internet van jouw bedrijf door de juiste doelgroep.

Vraag hem hier aan voor een intake gesprek.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.