Sales Strategie

Nick Aldewereld Sales Strategie

Hier vertel ik je wat ik voor jou ga doen als je mij inhuurt als sales en strategie consultant.

Hoe fijn zou het zijn om andere ideeën en energie te krijgen? Dat je bedrijf haar producten en diensten beter positioneert? Het gaat goed met jouw bedrijf en het is druk met aanvragen, opdrachten en personeel. De economie draait weer goed en het is soms moeilijk om uit die dagelijkse drukte te komen. Overzicht te krijgen en inzicht in wat je moet doen om strategisch verder te komen.Terug naar je eigen gedachtes en intrinsieke motivatie waarom jij je bedrijf ooit bent begonnen? Waar je nu staat en hoe dit in lijn is met jezelf, je familie en collega's.

Daar ben ik, Nick! 🙂

Mijn creatieve ideeën helpen je om anders naar jezelf en je bedrijf te kijken. Los te komen van de gevestigde orde en manier "hoe we het hier al jaren doen".

 

We leven in het digitale internet tijdperk waarin wij voornamelijk ons geld verdienen met kennis. Verstand van zaken en geen onzin praten. Dus ook al heb je een traditioneel vak met een duur product die zich in jouw ogen niet leent voor "online"verkoop, ontwikkel ten minste een digitale strategie. Grote bedrijven zoals McKinsey schrijven hier ook over.

Aankopen gaan in steeds grotere mate met de smartphone en via het internet plaatsvinden.

Als je hier niet in gelooft en je bedrijfs strategie hier niet op aanpast stop dan maar met lezen en wees bereidt om over paar jaar je KvK registratie op te heffen.

Dit is geen populaire taal maar mijn observatie van 17 jarige carrière in de IT en Retail. Sinds  2016  ondernemer omdat ik zag dat grotere bedrijven vast blijven zitten in de vicieuze cirkel van macht, groepsgedrag, bedrijfscultuur en tegenspoed. Kleinere bedrijven overleven door slim te zijn, te luisteren naar hun klant en creatieve oplossingen zoeken.

Ik heb hier altijd verandering in gebracht door mensen bewust te maken van patronen, situaties en gedrag om doelen te bereiken. Dat was altijd omzet en winst omdat succes gelukkig maakt en geld problemen kan oplossen binnen een bedrijf.

Image