Online Marketing

Online Marketing Consultancy

Online Marketing! De meeste bedrijven willen het maar weinigen doen het goed. Doordat voor alle bedrijven een goede online aanwezigheid van producten en diensten van belang zeggen veel mensen dat ze dit ook kunnen. 

Maar echt goed online marketing is moeilijk en complex. 

Ik bedoel hiermee dat er voor deze functie zowel creatieve als IT vaardigheden nodig zijn. En dit zijn tegenstrijdige vaardigheden omdat het gestructureerd (IT)  en ongestructeerd (marketing) denken is.

Ik vertegenwoordig het beste van die 2 werelden en daarom de perfecte brug naar resultaat met online marketing projecten.

Mentoren zijn belangrijk en zo volg ik via social media vele specialisten waaronder Gary Vee  en Tai Lopez waarbij ik ook Social Media opleiding heb gevolgd.

Om maar genoeg techniek, tactieken en strategieën te weten om online resultaat te brengen. Want kennis is macht.

Het gaat met name om de content die je online verspreid en wat is het effect van die campagne alsmede rendement. Hiervoor zijn vele online tools beschikbaar die ik dan ook beheers. Google Analytics, Facebook & Instagram Ads, Google AdsClickFunnels, Wordpress, HotJar, Funnelytics, Hubspot, MailChimp en vele andere tools.

Een campagne (mee)bedenken en/of uitvoeren  en dan resultaat krijgen is het leukste wat ik mij zakelijk gezien kan voorstellen. 

Ben jij die  directeur, investeerder of eigenaar die serieus werk maakt van online marketing wilt weten wat er kan en wat jou dit oplevert?

Boek jouw  Online Marketing Strategie sessie met mij. 

Image