Structureel Online Marketing Resutaat

Nieuwe partner Nick Aldewereld treedt toe tot Online Marketing Bureau Creative Mountains

nick Digital Marketing Leave a Comment

Vol trots en blijdschap kan ik melden dat er een partnerschap is ontstaan tussen mij en de heren van Creative Mountains.
Door mijn werk en ondernemers ervaringen van de afgelopen jaren had ik mijn plafond bereikt. Opdrachten zijn er voldoende in het digitale tijdperk en sinds corona is de behoefte naar online strategie en uitvoering alleen maar groter geworden. Maar hoe kan ik de impact op bedrijven en mensen vergroten? Hoe kan ik meer mensen helpen met het maken van betere beslissingen met het internet door hiermee effectief hun verkoop en online marketing doelstellingen te behalen? Precies! Opschalen met elkaar als team.

Online Marketing strategie voor retail, bouw en tech bedrijven.

Ik moest kieskeurig zijn in het aannemen van klanten omdat er een verandering in mindset nodig is vanuit klantzijde. Die was er vaak niet wat ook moeilijk is dus heb ik mij gefocust om het leren van kennisoverdracht vaardigheden. Ik heb Stichting Make IT Here opgericht waarin we statushouders hebben opgeleid tot online marketeer en sinds kort geeft in voor NL Leert Door les bij Stichting Techgrounds. Want tech moet van iedereen zijn en IT is een nieuw ambacht. Zie het maar als een stukadoor of timmerman, dit zijn echt vakmannen (soms een enkele vrouw) maar ze zijn minder bedreven in online tools bedienen zoals website, social media en SEO en SEA. Bij mij is het andersom. Ik kan goed met het internet overweg maar ik ben geen timmerman al moet ik wel af en toe zagen en timmeren.

Wij voegen hoogwaardige kennis en uitvoering van verkoop en online marketing toe aan bedrijven tegen een betaalbare prijs. Je krijgt meer kennis en kunde voor lagere prijs dan als jij zelf een online marketeer aanneemt.

Online Marketing samenwerking

Je geeft verkopers en managers opdracht om te starten met online marketing maar je wilt graag hulp omdat je weet dat dit beter kan. Je bent op zoek naar meer rendement als bouw, tech of retail bedrijf.

Je hebt een webshop of website maar nu moet er aan marketing worden gedaan om website bezoekers te krijgen die kopen. Een conversie dus dat je geld gaat verdienen.

Je wil met Google Ads starten (voorheen AdWords) Facebook Ads, blogs, landingspagina’s maar je weet niet hoe je dit goed moet structuren en rendement is ook niet denderent. Je bent op zoek naar een goede partner voor een langdurige samenwerking. Je hebt het zelf geprobeerd aan te sturen (Ik heb toch gezegd wat ik wil). Dit kan tot ongenoegen en teleurstelling leiden. Je wilt graag in targets en KPI’s te denken (ik verwacht 100 leads waar ik 10 verkopen uit haal) maar omdat er online zoveel kan is een bedacht marketing concept 3 maanden later alweer verouderd en minder relevant in de markt. Je hebt online marketing hulp nodig omdat de concurrent ook niet stil zit.

Creative Mountains geeft naast de inhoudelijke werkzaamheden om die taken goed uit te voeren advies en strategie. Alleen deze toegevoegde waarde zorgt al voor minder frustratie

Structureel Online Marketing Resutaat
Creative Mountains aanpak

Budgetverschuiving van offline verkoop naar online marketing

In het internettijdperk hoor je vaak digitale transformatie. De omschakeling van een offline verkoopproces naar een digitale marketing vorm waarin de verkopers nog meer gaan renderen van de online marketing pogingen.

Dat is het doel!

Ik zag vaak dat bij ondernemers en directeuren dat er minder specialistische kennis aanwezig en de tijd om collega’s goed te instrueren op inhoud ontbreekt. Het is voor mij een logisch vervolg om de advies en coachingstaken op te volgen met dienstverlening om in een prettige samenwerking elkaar naar de top te brengen.

Dat is waar creative mountains voor staat.

Wil jij aan online marketing doen? Vul dit formulier in en dan nemen we contact op voor een strategie sessie ter waarde van € 300.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.