Wil jij ook meesnoepen?

nick Retail Leave a Comment

Als verkoper kijk ik naar feiten en cijfers, immers spreken cijfers altijd de waarheid. Ik kwam de cijfers van het CBS (https://goo.gl/ldGAIz) tegen uit de retail sector (food en non-food) en die vertelde het volgende over november 2016, 4,5% meer omzet ten opzichte van 2015 en online verkopen stegen zelfs 25%.

Onderliggend zie je dat die groei bij zowel online only als fysieke winkels plaatsvindt.

Nu.nl rept zelfs dat de retailcrisis voorbij is. https://goo.gl/7BuQDO

Hoe kan jij meesnoepen van die groei?

Het was natuurlijk jarenlang sappelen. Het vet is van de botten verdwenen en de verliezen worden nu een beetje goed gemaakt. Mondjesmaat komen de investeringen op gang. Maar waarin doe je dat? Aan welk social media kanaal moet jij je aandacht schenken? Waar zit je doelgroep? Hoe profiteer je van die groei? Hoe lift je mee op dit succes als de kennis van social media, internet en webshops nog niet is wat het moet zijn. Tuurlijk, je leest vakbladen en vraagt aan vrienden en mede ondernemers wat zij doen. Ondertussen ben je begonnen met de online verkoop. Je komt erachter dat dit ook veel tijd vergt, terwijl je het al zo druk hebt. Aannemen van personeel is vooralsnog geen optie.

Hoe fijn zou het zijn als je een expert vindt die je helpt bij het online actief worden en blijven? Eventueel participeert en mee investeert in de groei van jouw bedrijf.

Hiervoor hebben wij de social media audit ontwikkeld. Hiermee krijg je inzicht in de technische SEO, keyword strategie en het leukste, de social media analyse. Hierin leggen wij de link tussen jouw product/dienst en de groeikansen bij jouw doelgroep/niche via de juiste social media kanalen.

Vul hieronder je gegevens in om deze aan te vragen. Normaliter € 247 maar ik investeer graag in retailers die de online ambities graag verzilveren maar niet weten hoe. 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.