Kennis is macht.

nick Ondernemer Leave a Comment

Kennis is macht.

Scienta Potentia Est!

Mijn kennis kan jouw macht worden. Werk daarom met adviseurs, mentoren en specialisten.

Ik ken mijn beperkingen en ik schakel veel mentoren in voor advies en raad. Zo kan ik ook jou gids zijn in het land van ondernemen met het internet. . En hierbij laat ik jou en je bedrijf groeien met de juiste kennis inzake internet, IT, verkoop en online marketing.

Als internet consultant help ik mensen bij het maken van de juiste beslissingen in hun bedrijf. Ik zie dit wekelijks fout gaan, dat mensen op basis van verkeerde informatie van mensen met belangen die niet per se jouw belangen zijn nat gaan. Als je dit leest begrijp je beter wat je wel en niet moet doen en maak je minder fouten.

Valkuil

Vandaag kreeg een klant van mij het advies om de widget te plaatsen van een branche vereniging op hun website. Want tjah, dit resulteert in een betere vindbaarheid van zoekmachines zoals Google doordat er wekelijks content word gedeeld. Dit geloof je toch wel van jouw branchevereniging, die opkomt voor jouw belangen en waarvoor je jaarlijks betaald. WRONG!!!!! Totale onzin. Google filtert op dubbele content.

Ik investeer veel tijd door boeken te lezen op het gebied van SEO, psychologie (hoe maken mensen keuzes) en ondernemen. Hierbij laat ik mijn inspireren door de top van SEO zoals Neil Patel en gebruik deze kennis in Google Analytics.

We hebben vele uitdagingen vandaag de dag in het bedrijf en vele keuzes moet je nemen. Maar je weet niet altijd waar je over beslist, zit je kennis daar wel?

Hoe fijn zou het zijn als je een adviseur hebt die je bijstaat met kennis en kunde?

Dat is de rol die ik inneem, de zakenrelatie begint met advies en bij een goed advies volgt een langdurige samenwerking waarin je elkaar kan vertrouwen, een omgeving waarin je elkaar verantwoordelijk houdt voor resultaat maar wel open en transparant bent. Bij een fout geef ik die snel toe, herstel deze en dan gaan we weer verder (How to Win Friends and Influence People van Dale Carnegie). Is geen sterke uitspraak maar zo is het wel. Ik heb namelijk een Growth Mindset en niet fixed (Mindset van Carol Dweck).

Kijk op mijn LinkedIn voor een beeld van projecten, prestaties en werkzaamheden die ik heb verricht. En denk je dan in wat ik voor jou kan doen.

Neem contact met mij op als ik je kan helpen. Doe ik graag….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.