Hoe maak ik een Shopify Webshop?

nick ecommerce, Ondernemer Leave a Comment

Afbeeldingsresultaat voor shopify partner

Hoe maak ik een Shopify Webshop?

Hoe maak ik een Shopify Webshop? Als je een how to guide had verwacht of filmpje dan moet ik je teleurstellen. Alle info staat op shopify.com, als dit je te veel is kan je 2 keuzes maken. Staak jouw webshop ambities of contacteer mij voor advies.

Lees verder als jij kiest voor het laatste.

Mijn Shopify webshop muaythaiworld.nl is per 1 juli geopend en ik wil je vertellen hoe ik dat gedaan heb. Muay Thai World heeft als missie om de positieve effecten van kickboksen aan iedereen te promoten. Met name voor kinderen en vrouwen heeft Muay Thai een positieve invloed om de weerbaarheid, discipline en gevoel van eigenwaarde en kracht in lichaam en geest.

Vorig jaar kwam ik Arnoud Hartman tegen op een kofferbakmarkt in Ouderkerk aan de Amstel. Hij verkocht 100% Originele MuayThai Shorts na zijn werk in zijn buschauffeur kloffie. Ik herkende meteen de authentieke kwaliteit. Sinds dat ik jong was keek ik al de VHS videobanden van Andre Mannaart, Andre Brilleman, Rob Kaman en Miloud El Guebli. Ik ken de geschiedenis van MuayThai wat wij tegenwoordig kennen als Kickboksen of in sportscholen als zaktraining.

Na een praatje heb ik er 4 gekocht en we hebben contact gehouden om te onderzoeken hoe we het groter kunnen maken.

Shopify_Affiliate_Partner_Banner

Waarom een Webshop in Shopify?

Na het rendabel doorrekenen  met logistiek, dropshipping, invoerrechten, BTW, marketingplan, verkoopplan en missie en visie moest ik een keus maken uit verkoopkanaal.

Bijna 10 jaar zit ik in de internet business en ik vind het nog steeds heel leuk en fascinerend. Ik ben bij met veel weetjes en tools hoe je zaken handig in elkaar zet. Zodoende heb ik voor Shopify gekozen. Je kan zonder programmeer kennis vrij veel zaken zelf inrichten zoals voorraadbeheer, koppeling met betaalsysteem zoals Stripe, Ideal, Creditcard en je kan zelf met Bitcoins betalen. Daarnaast kun je handige apps aankoppelen die soms betaald zijn maar meestal gratis. Denk dan aan verzendkoppeling met PostNL of aanhaken van Facebook Advertising.

Voor veel beginnende bedrijven is Shopify voldoende. Als de omzet en volumes te groot worden kan je altijd nog investeren in een ander systeem. Shopify geeft voldoende statistieken om dit ruim van te voren zien aan te komen.

Enig verstand van SEO is zeer verstandig. Hoe vindt google jouw website? Daar heb ik hier meer over geschreven.

Tevens neemt Social Media influencing en samenwerkingen met rolmodellen zoals Bo van der Velde een grote rol in mijn marketing strategie.

Het is best wel veel werk, vergis je er niet in. Maar het is iig makkelijker dan een paar jaar geleden.

Shopify Consultancy

Na vele uren in Shopify durf ik mijzelf een specialist (en Shopify vindt dit ook want ik ben Approved Shopify Partner) te noemen omdat ik er actief mee bezig ben voor onderhoud, beheer en groei. Ik ben zeer te spreken over dit systeem en de gebruiksvriendelijkheid hiervan. Ik kan flink customizen en help mensen graag om hun webshop hiermee op te zetten. Neem contact met mij op als ik je kan helpen of als je vastloopt.

Je kan zelfs een koop knop op je website plaatsen zoals deze.

Shopify Partner

Om mijn klanten te managen ben ik met mijn bedrijf Aldewereld Consultancy Shopify Partner geworden. Dit betekend dat ik en portal heb waarmee ik toegang kan krijgen tot jouw shop en deze kan beheren en onderhoud.

Dit bevestigd mijn autoriteit en expertise zodat jij met een gerust hart zaken met mij kan doen.

Excuseer mij dat ik zo’n kort blog schrijf en niet exact de methode geeft hoe je dit moet doen. Hiervoor zijn voldoende resources op de Shopify website. En als je het niet wilt leren kan je het aan mij uitbesteden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.