Google G Suite 20% korting op jaar abo

nick Ondernemer 1 Comment

Google G Suite 20% korting op jaar abo

Mijn favoriete werktool voor ondernemers

Ik ben sinds 2009 een zeer tevreden gebruiker van Google producten en diensten. Voorheen Google Apps en nu G Suite, de volledige stack voor bedrijven. Ja, ik weet dat ik door gebruik van de vele gratis Google software betaal met mijn privacy. Natuurlijk zijn die diensten niet gratis, want gratis bestaat niet als je dit nog niet wist.

Overal en altijd kunnen werken

Ik ben geboren aan het begin van het internet tijdperk (1984) en heb alles meegemaakt. De opkomst van IBM Personal Computing (PC) 186, 286. 386, 486 etc. De eerste pentiums met Duke Nukem 3D en pas veel later de iPhone’s en 1e generatie Android telefoons. De gewenning en de richting van de programmatuur beviel mij wel. Alles integreren en deelbaar maken, open. Dat beviel mij wel die gedacht. Inmiddels weet ik wat hierachter zit (de advertentiemachine draaiende houden) maar ik vertrouw Google (tot op heden).

Overal en altijd bereikbaar zijn heb ik zien opkomen, zowel de goede als de kwade kanten.

Inmiddels gewend om overal productief te kunnen zijn. De kansen die internet biedt voor bedrijven en mensen om elkaar te bereiken en zaken te doen over de hele wereld zijn nog nooit zo goed geweest als nu.

Wat zit er in G Suite

Jouw kortingscode voor G suite

Als betaald gebruiker van G Suite voor bedrijven heb ik 2 kortingscodes gekregen waarmee je 20% korting krijgt op je jaar abo. Is vanaf € 4 per maand dus is minimaal € 8. Toch mooi meegenomen.

Meldt je aan voor mij mailing lijst (nee ik ga je niet spammen, zo werkt dat niet) en ik stuur hem persoonlijk naar je.

Comments 1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.