Aurtic: Docker cloud hosting unlimited server x scaling

nick Uncategorized Leave a Comment

Als IT consultant en man of solution ben ik altijd op zoek naar de juiste oplossing voor jou als IT specialist. Zo kwam ik Emile Vos tegen via mijn VU Starthub Mentorschap tegen die Unlimited Server scaling heeft ontwikkeld waardoor je onbeperkt kan schalen met cloud hosting.

Software ontwikkelaars zijn continu op zoek naar nieuwe tools om hun software te verbeteren sneller uit te rollen en zo’n min mogelijk zorgen te hebben aan de server die moet altijd beschikbaar zijn En meeschalen van grote naar kleine gebruikers van jouw applicatie. Er zijn hiervoor in het IT landschap een aantal virtualisatie oplossingen, denk daarbij aan VMware, KVM en Kubernetes maar stel je nu eens voor dat je dit in Docker oplost zonder virtualisatie? Stel jij eens voor dat dit probleem is opgelost dat er een partij is die met een algoritme het probleem heeft opgelost dat hij onbeperkt kan opschalen of het nu vandaag 10 gebruikers heeft of morgen 1 miljoen de dag er na 10 miljoen en de dag daarna weer 10 en dat je betaald naar gelang van gebruik en dat je niet een auto-scaling handleiding van AWS met 400+ pagina’s hoeft door te lezen maar dat het gewoon werkt. Wat zou dit doen? Wat is de impact op jouw werk? Jouw S3 Bucket, CDN of containerapplicatie? Wat zou er mogelijk zijn als je niet meer naar de cloud infra specialist hoeft te lopen om de server op te schalen met werkgeheugen, CPU of andere resources?Dat deze altijd beschikbaar zijn (met een cap op financiën mits wenselijk)  stel je dan eens voor wat dit doet?


Een echte Aurctican staat onbeperkt schaalbaar zijn met een focus op goed gecodeerde en werkende applicaties leveren. met respect voor alle mensen die gebruik maken van jouw code. Dat je geen belletje krijgt of een e-mail met de melding de jouw applicatie het niet doet, want jij hebt de software code goed geschreven en aan het netwerk en cloud resources zal het niet liggen.

Maak hier een gratis account aan met €15 tegoed bij Aurtic en ga verder kijken en deploy jouw eerste applicatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.