Wil jij een asielzoeker als assistent accountant in je bedrijf?

nick Uncategorized Leave a Comment

Heb ik je aandacht? Mooi!

Beste MVO ondernemer, wil jij een universitair geschoolde assistent accountant tegen een scherp tarief?

Zoals je misschien weet heb ik een kantoor in Lola Lik waar ik een Social Media Marketing bureau ben gestart. Daarnaast beschouw ik mijzelf als Social Entrepreneur die naast geldelijk gewin (want dat hebben bedrijven en de mensen die daar werken feitelijk nodig om het goede leven te betalen) ook de menselijke factor erg belangrijk vindt.

Ik kies bewust om mij op het positieve in de mens te richten zonder de realiteit te ontkennen.

Gisteren had ik een gesprek met Asif, gevlucht uit Balochistan (Pakistan) en hij wilt heel graag werken. Daar help ik hem graag mee, jij ook?

Asif komt uit 1989 en hij heeft een universitaire graad (MBA) en is door Nederland erkent als Bachelor. Hij heeft een geldige verblijfsstatus dus hij mag werken en dat wil hij ook heel graag. In zijn thuisland was hij accountant en gaf hij les op school. Een zeer slimme jongeman die geduldig is en goed kan praten.

Hij beseft zich dat taal essentieel is om te integreren en hij wil niks anders dan dit zo snel en goed mogelijk doen. Hij leert Nederlands in zijn vrije tijd door naar Guus Meeuwis muziek te luisteren en Memrise te oefenen naast de verplichte taalcursus bij inburgering. Hij spreekt uitstekend Engels en enkele woorden en zinnen Nederlands. Nu moet hij meegaan in de vaart der volkeren en actief participeren om zijn motivatie te behouden, dit is het moment.

Hij kan administratief geduldig en nauwkeurig werken en is zeer slim. Hij heeft aan een half woord genoeg om de opdracht te begrijpen en hij zoekt een Accountant als mentor om mee te kijken en vooral doen.

Ben jij een ondernemer die MVO daadwerkelijk als belangrijk ervaart en beseft dat dit ook op kleine schaal een grote impact heeft op mensen hun leven. Bel (0625015434) of email (ikben@nickaldewereld.nl) mij voor een afspraak dan geef ik meer informatie (documenten). Dan komen we samen langs voor een gesprek. Om het makkelijk en praktisch voor jou als ondernemer te houden komt Asif bij mij in dienst en ga jij met Aldewereld Consultancy de overeenkomst aan voor tewerkstelling. Zo heb jij geen gedoe en geen risico, behalve de verplichting om hem goed op weg te helpen met volwaardige werkzaamheden en mijn factuur op tijd te betalen. Tariefstelling komen we wel uit, het is belangrijker dat hij zsm gaat het werk komt en dat jij als ondernemer een goede werkkracht krijgt.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.