5 Must Do Social Media Tips voor Ondernemers

nick Ondernemer, SEO Leave a Comment

Beste ondernemer,

Je bent druk dus ik hou het kort. We leven in een hoogconjunctuur en je moet jouw tijd goed besteden om te bepalen in welke activiteiten je gaat investeren. Ik begrijp je! 🙂

Weet je nog dat je ideeën had voor websites en domeinnamen claimde? En dat je niet alle ideeën kon uitvoeren omdat er veel tijd en budget in gaat zitten. Je richt je op een paar activiteiten en verdiend daar goed geld mee. Top!

En nu komt er weer zo een trend van het internet aan, Social Media en dan moet je daar ook zogenaamd in investeren. Je hoort er wellicht wat over op bijeenkomsten en netwerken waar je inzit, je vindt het interessant en ziet de waarde hiervan maar echte focus op Social Media heb je niet.

Dan zijn dit 5 korte tips die je in een paar uur kan uitvoeren en zodoende ga je de mogelijkheden inzien en benutten om meer leads te krijgen en blijere klanten te maken.

  1. Maak een Facebook bedrijfspagina, Instagram, Twitter en LinkedIn bedrijfspagina aan. Claim de namen, dat niet iemand anders dit doet. Je dekt hiermee het grootste deel van NL populatie, met Facebook alleen al 10,7 Miljoen gebruikers waarvan 7,5 Miljoen dagelijks.
  2. Ga de gevraagde gegevens aanvullen en klik door de instellingen heen. Je maakt dus een bio met een link naar je website. Vertel wie je bent, wat je doet en waarom je dit doet inclusief voordelen voor jouw doelgroep. Dan rankt Google je beter.
  3. Koppel deze Social Media Kanalen in Buffer. Dit is een website waarbij je posts kan maken en inplannen. 1 keer posten voor alle kanalen. Bespaart tijd.
  4. Maakt foto’s van je werk, met wie je bent en wat je doet. Er is altijd wat te melden of te delen. Houdt het licht en vermakelijk, geen sales wel promoties van diensten maar niet te veel, pas de 80/20 regel toe.
  5. Ga de interactie aan met de mensen die op jouw posts reageren. Daarover vertel ik hier meer.

Gevolg is dat men op een natuurlijke (organisch) wijze jouw bedrijf zien en vinden. Dit is gratis promotie van jouw bedrijf, producten en diensten.

Ten slotte doen mensen zaken met mensen. Like attracts like.

Ik en mijn team managen de Social Media en websites van bedrijven. We doen hier de promoties voor en creëren unieke content (foto’s, video en tekst) zodat jij als ondernemer kan concentreren op klanten blij maken. Dit doen wij vanaf € 1497 per maand.Wij garanderen resultaat in leads en anders krijg jij je geld terug. Vraag naar onze packages.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.