2017 begon voor mij in de gevangenis

nick Uncategorized 1 Comment

Vorig jaar december bij een groot corporate bedrijf verzandde mijn baan in politiek. Geen klant maar geld focus, een arme gedachte.

Ik viel met mijn neus in de boter en kon een kantoor huren in de Bijlmerbajes (nu Lola Lik). Naast het AZC ontmoette ik daar Karam Qusai, een 23 jarige jongen die zijn moeder en broer heeft achtergelaten in Mosul in Irak, gevlucht voor IS is hij naarstig op zoek naar afleiding en werk. Veel ellende meegemaakt.

Die heeft hij gevonden bij mij en ik ben heel blij met hem.

In 2016 heb ik vele bedrijven geadviseerd over glasvezel internet + VoIP en veel verkocht. Bij veel bedrijven meegekeken in de keuken. Ik heb succesvolle en minder succesvolle bedrijven gezien waarbij de succesvolle ondernemers lef hebben en een uniek verhaal. Doordat ondernemers goed zijn in hun vak maar minder bekend zijn met het internet zag ik een gat in de markt. Internet Marketing via Social Media. Een uitermate goed middel om je doelgroep te vinden en te binden. Ik ben gaan investeren in een opleiding van Tai Lopez, een top 3 Social Media influencer in de USA. Vele tips, trucs, inspiratie en kennis verder waag ik de sprong en heb dit bedrijf gebouwd.

Je ziet nu mijn website, volg mij via Facebook over de reis en hoe wij bedrijven helpen om via Social Media meer klanten en omzet te creëren.

Comments 1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.